Termékek Menü

LOTUS Plastic Cleaner Műszerfal és műanyag tisztító 600 ml

Cikkszám: len0022
Elérhetőség: 1 db raktáron
Lotus Plastic Cleaner kifejezetten a műszerfal és a műanyag elemek alapos tisztítására szolgál és rendkívül kellemes illatot hagy maga után!
Gyártó: LOTUS Cleaning
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Koszos, poros műanyag elemek? Ragacsos műszerfal? Hatástalanok a pár százas nedves törlőkendők?

Lotus Plastic Cleaner kifejezetten a műszerfal és a műanyag elemek alapos tisztítására szolgál és rendkívül kellemes illatot hagy maga után

A jármű belső műanyag felületeinek karbantartására kifejlesztett professzionális tisztító. A nedvességüket könnyen elvesztő törlőkendők sajnos csak a porosodás eltüntetésére valók. A műanyag kifejezetten érzékeny az időjárással szemben, ezért speciális védelemre szorul. A tűző nap, a hideg, téli idő és a belső, emelkedett hőmérséklet igen csak próbára teszi a műanyagot. 

Erre nyújt megoldást a Lotus Plastic Cleaner. Tökéletesen megtisztítja a felületeket, eltávolítja a zsírt és ragacsos foltokat Magas minőségű termék, amelyet a beltér erősen szennyezett műanyag elemeinek alapos tisztítására terveztek. Könnyen feloldja a makacs szennyeződéseket, eltávolítja az ujjlenyomatokat és zsíros foltokat, beleértve a tartósítóanyagok maradványait is. Kíméletesen tisztít. Kellemes illat aromát hagy maga után, és tartós, antisztatikus hatást biztosít.

Használat:

Használat előtt alapostan rázza föl
1. Használat előtt alaposan portalanítsa a jármű belsejét
2. Alkalmazza a terméket mikroszálas kendő segítségével és tisztítsa meg a szennyezett elemeket
3. A termékkel bepermetezett kendővel tisztítsa meg az adott felületet, majd törölje szárazra egy tiszta mikroszálas kendő használatával.

A felület védelme érdekében használja rendszeresen a Lotus Matt Dashboard Care műanyag ápolót!

Márka LOTUS Cleaning

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Csatolt dokumentumok