Termékek Menü

LOTUS Matt Dashboard Care műszerfal műanyag ápoló 600 ml

Cikkszám: len0020
Elérhetőség: Készlethiány, rendelés alatt
A Lotus Matt Dashboard Care minőségi ápolást nyújt zavaróan fényes, ragadós felület nélkül. A Lotus Matt Dashboard Care minőségi ápolást, tökéletes matt hatást ad!
Gyártó: LOTUS Cleaning
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Szeretné, ha a műszerfal, műanyag elemek ápoltak lennének? Mindezt úgy, hogy a matt hatás megmaradjon és ne csillogjon a felület?

A Lotus Matt Dashboard Care minőségi ápolást nyújt zavaróan fényes, ragadós felület nélkül. A Lotus Matt Dashboard Care minőségi ápolást, tökéletes matt hatást ad!

A Matt Dashboard Care sokkal több, mint egyszerű ápoló szer. Tény, hogy látványos javulást hoz az autó belső, műanyag részein, de valódi értéke hosszú távon érezhető csak. Rendszeres használatával olyan védőburokkal látja el a felületet, amely tartósan képes megóvni a műanyagot a szerkezetében bekövetkező károsodással szemben

A nanorészecskéknek köszönhetően képes a mikroszkopikus sérüléseket kitölteni még mielőtt az tovább mélyülne, ezáltal megakadályozza, hogy az évek alatt látvány romlás következzen be és megtörjenek, kirepedjenek, kifakuljanak a műszerfal elemei.

Antisztatikus képessége révén nehezebben szennyeződik.  

Használat:

A terméket használat előtt föl kell rázni!


1. a termék használata előtt ajánlatos a jármű belsejét alaposan megtisztítani
2. permetezze a terméket mikroszálas kendőre és a kendő segítségével törölje át a kívánt elemeket
3. alaposan törölje át a felületet
4. törölje teljesen szárazra

Márka LOTUS Cleaning

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!